Toimitusehdot

Yleistä verkkokaupasta

Hymy design (Y-tunnus: 3154635-6).

Kaikissa tuotteissa 0% alv.

Voimassa 06.03.2021 alkaen

 

Tilaaminen ja maksuvahvistus
Tuotteita voi tilata osoitteesta www.hymydesign.fi. Verkkokauppapohjana toimii Shopify. 

Tilauksen jälkeen asiakas saa sähköpostivahvistuksen tilauksestaan, jossa on eritelty tuotteet, hinnat toimituskulut ja alv.

Ongelmatilanteissa ole yhteydessä sähköpostilla hymykorut@gmail.com.

 

Maksutavat

Tilatut tuotteet ja aiheutuvat postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä verkkokaupassa. Maksunvälittäjänä toimii Stripe. 

 

Toimitustavat ja -aika

Tuotteiden toimitusaika on noin 7 arkipäivää. Tuotteet toimitetaan mahdollisimman pian tilauksen saapumisen jälkeen. Tuote toimitetaan kirjepostina.  

 

Vaihto- reklamaatio- ja palautusehdot

Kaikilla tuotteillamme on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntiin kelpaavia tuotteita.

Ilmoita palautuksesta tai reklamaatiosta mahdollisimman pian tuotteen saapumisen jälkeen osoitteeseen hymykorut@gmail.com. Liitä viestiisi tilausnumero, tilauspäivä, nimi, osoite, puhelinnumero sekä palautuksen tai reklamaation syy. Tarvittaessa pyydämme lisätietoja asiaan liittyen.  Tuotteen palautuksen yhteydessä asiakkaan kanssa sovitaan tuotteen vaihdosta ja korvauksista tapauskohtaisesti. 

Palautusosoite:

Hymy design

Cygnaeuksenkatu 7B18 

00100 Helsinki

 

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme.

Pidätämme oikeuden hintojen, postikulujen ja toimitusaikojen muutoksiin.